Színesek vagyunk

Kezdetektől fogva egyetértés van köztünk, hogy a minőségre törekszünk. Nemcsak a végeredményben, hanem a párbeszédben, a gondolkodásban vagy éppen a pihenésben. Ez a közös bennünk, egyébként mindannyian kicsit mások vagyunk: grafikusok, stratégák, szövegírók, kommunikációs szakemberek, tanárok, diákok, fiúk, lányok, magasak és alacsonyak…

Mit csinálunk?

Az Elevate egy olyan kreatív ügynökség, ahol – a design thinking módszertan segítségével– márkafejlesztéssel foglalkozunk. Vállalkozásoknak és szervezeteknek segítünk okos brandstratégiával és kifinomult designnal versenyelőnyt szerezni. Módszerünk alapja az empátia, ezért minden projektünk során ügyfeleink vállalati értékrendjét, jellegzetes karakterét és hosszú távú üzleti céljait is figyelembe vesszük. Missziónk a magyar cégeket felemelni, gazdaságilag erős, szervezetileg flottul működő, vizuálisan pedig kifinomult entitásokká formálni. Hiszünk abban, hogy a designnak nem csak az a szerepe, hogy valami gyönyörű legyen, hanem az is, hogy gyönyörűen működjön.

Történetünk

Cégünket 2017-ben Paris Noble és Horváth Zoltán alapította eredetileg egy gördeszkamárkaként, mely nem sokkal az indulás után egy szabadúszókkal dolgozó grafikaiügynökséggé alakult át. 2019 óta a tervező grafikát stratégiai gondolkodással egészítjükki, ennek eredményeként a győri régió első stratégiai fókuszú ügynökségévéváltunk. Azóta számos startuppal, KKV-val és állami intézménnyel működtünk együtt, a2020 áprilisában meghirdetett BVA Budapest arculati pályázat megnyerése után pedigújratervezhettük Budapest fővárosának – és a hozzátartozó mintegy 50 cégnek – ahivatalos arculatát. Emellett büszkék vagyunk arra is, hogy kórháztól kezdve egyetemenát irodai bútorokat forgalmazó középvállalkozásig számos területen bizonyítottuk mármódszerünk működőképességét.

Paris Noble

Hortváth Zoltán

Sipos Máté

Szabó Dominik

Elérhetőségeink

Győr • Székhely
9022
Győr
Bisinger József Sétány 22.